122486

23. oktobrī seminārs par pārtikas ražošanu
10.10.2018


Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs organizē semināru "Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produkti".

Norises vieta: Krāslava, Skolas ielā 7 (3.st. zālē)

Datums: 23.10.2018.

Programma:

10:00-11:00

Droša un kvalitatīva pārtika. Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas). Asnate Ķirse, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

11:00-12:00 

Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi. Asnate Ķirse

12:00-12:15

Kafijas pauze/pārtraukums      

12:15-13:15

Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi. Asnate Ķirse

13:15-13:30

Aktualitātes LEADER projektu iesniedzējiem. Zane Ločmele, administratīvā vadītaja, biedrība “Krāslavas rajona partnerība” administratīvā vadītāja

Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu ŠEIT

Papildu indformācija: 

Inta Murāne 

LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante




      Atpakaļ